Svaigajām SZF asinīm jeb pirmā kursa studentiem, uzsākot studijas, rodas daudz jautājumu un neskaidrību par līdz šim svešo studentu dzīvi, tāpēc lieti noder kāds, kurš gatavs atbildēt uz visiem jautājumiem un dot īstos padomus īstajā brīdī.   Ja esi veiksmīgi pieveicis pirmo studiju gadu, piesakies par „pieredzes donoru” jeb mentoru un palīdzi vienam vai vairākiem savas programmas pirmkursniekiem izdzīvot un izbaudīt SZF ikdienu bez nokavētām lekcijām, apmaldīšanās un neizpratnes pilniem skatieniem pasniedzēju virzienā.   Toties, ja pats vēl esi ceļā uz studiju uzsākšanu, piesakies mentoram, kurš spēs dalīties SZF leģendās, padomos un ieteikumos. Pieredzējis SZF students var būt daudz noderīgāks par google!   Mentori iegūst ne vien prieku par palīdzēšanu jaunajiem, bet arī iespējas:

§     papildināt CV ar jaunu pieredzi un saņemt atsauksmi par Mentora darbu no LU SZF SP;

§     reģistrēties klausītāja statusā LU un bez maksas apgūt studiju kursus, kas nepārsniedz 4 kp;

§     reģistrēties un apgūt C daļas kursu „Vienaudžu mentora darba psiholoģiskie aspekti” un, sekmīgi to nokārtojot, saņemt 2 kredītpunktus (bakalaura programmas studentiem);

§     pretendēt uz LU Studentu padomes Gada balvu „Gada Mentors”.

 

Mentoriem pieteikšanās ilgst līdz 21. augustam, bet pirmkursniekiem- līdz septembra beigām, tomēr aicinām pirmkursniekus nekavēties, jo tā mentoru un arī atbildes uz jautājumiem varēs iegūt ātrāk.Piesakies, aizpildot anketu:

 

Anketa pirmkursniekiem:
webanketa.com/forms/70t38dhh5wvp2rk1c5k66dg/

Anketa mentoriem:
webanketa.com/forms/70t38d9m5wtkcrsj61hk6s8/

 

Neskaidrību gadījumā var vērsties pie LU SZF mentoru koordinatores Sabīnes Kleinhofas-Prūses: sabine.pruse@gmail.com

 

LU SZF SP

Dalīties