Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte atjauno iespēju Politikas zinātnes un Informācijas pārvaldības bakalaura studiju programmās studēt arī nepilna laika režīmā, izmantojot e-studijas un interaktīvās tehnoloģijas. Pieteikties un reģistrēties šīm programmām varēs no 18. līdz 29. augustam LU Sociālo zinātņu fakultātē.

Nepilna laika studiju atjaunošanu abās programmās, kā pastāstīja SZF dekāne profesore Inta Brikše, noteikusi gan studēt gribētāju, gan arī SZF studentu interese iegūt bakalaura grādu, savienojot studijas ar darbu. Ik gadu daudzi studenti spiesti atstāt pilna laika klātienes studijas, jo nepieciešams strādāt, lai nodrošinātu iztiku.

Visās nepilna laika studijās SZF plāno intensīvāku saziņu ar studentiem, izmatojot e-studiju vidi, Skype un citas tehnoloģijas, kā arī lekciju video ierakstus. Tādējādi studijas kļūs individualizētākas un studentiem būs iespējams vairāk sazināties ar pasniedzējiem. Visos kursos būs ievadlekcijas un semināri klātienē. Studentiem, kas tos nevarēs apmeklēt, piemēram, uzturoties ārzemās, būs individuāli uzdevumi.  Pirmās ievadlekcijas notiks 6.septembrī. 

Pieteikties studijām var no 18. līdz 29. augustam 10.00-13.00 un 14.00-17.00 LU Sociālo zinātņu fakultātē, Lomonosova ielā 1A (219. telpa), līdzi ņemot:

  •  pasi vai ID karti;
  • vidējo izglītību apliecinošu dokumentu;
  • sekmju izrakstu;
  •  centralizēto eksāmenu sertifikātus (ja tādi ir);
  • reģistrācijas maksu 25€.

 

Sīkāka informācija:

Gundega Kreicberga

Tālrunis:67140499

e-pasts: gundega.kreicberga@lu.lv

 

 

 

Dalīties