26. jūnijā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte (LU SZF) atver savas durvis topošajiem studentiem. Plkst.11.00 gaidīsim visus, kas vēlas uzsākt studentu dzīvi, lai stāstītu par bakalauru studiju piedāvājumu, bet plkst.18.00 aicinām uz sarunu esošos bakalaurus, lai stāstītu par iespējām un to kādēļ būtu vērts turpināt studijas nākamajā līmenī un kļūt par maģistru.

Nākamajiem bakalauriem plkst.11.00 Berlina auditorijā stāstīsim ko nozīmē studēt. Kādas rakstura īpašības un intereses jūs var padarīt par lielisku sociālo zinātņu jomas studentu un ieskicēsim, kur šīs zināšanas būs pielietojamas nākotnē. Kādas durvis tās paver un darba iespējas piedāvā. Kā arī dosim virkni praktisku padomu, pastāstot kā veiksmīgāk pārvarēt iestājprocesa zemūdens akmeņus.

Ar sociālo zinātņu ietekmi un nozīmi sabiedrības dzīvē iepazīstinās fakultātes dekāns profesors Jānis Ikstens.  Ieskatu plašajā studiju procesā sniegs studiju programmu direktori, izstāstot ne tikai, ko varēs apgūt, bet arī kur iegūtās zināšanas varēs pielietot. Bakalauru studiju līmenī SZF piedāvā sešas studiju programmas:
informācijas pārvaldību,
komunikācijas zinātni
politikas zinātni
Eiropas integrāciju un globālo attīstību (angļu valodā)
socioloģiju
sociālā darba profesionālo profesionālo bakalauru.

Plkst.18.00  210. auditorijā gaidīsim nākamos maģistratūras studentus, lai iepazīstinātu par studiju programmām. Izstāstīsim par pieejamo budžeta vietu skaitu un kur darba tirgū būs pielietojamas jauniegūtās zināšanas? Protams, būs iespēja arī noskaidrot virkni praktisku jautājumu – kā iestāties, kad to darīt un kā tiks vērtēti pretendenti?

Par politikas zinātnes studiju programmu stāstīs fakultātes dekāns profesors Jānis Ikstens, savukārt diplomātijas smalkās spēles iezīmēs profesore Žaneta Ozoliņa. Komunikācijas zinātnes piedāvājumu spektru atklās profesore Vita Zelče. Socioloģijas interešu loku iezīmēs asoc. profesore Baiba Bela, savukārt docente Daina Pakalna runās par informācijas pārvaldības studijām maģistra līmenī.

Programmu direktoru stāstījumu papildinās absolventu atskats uz aizvadīto studiju laiku un zināšanu pielietojumu praksē.

Izmantojiet iespēju atnākt un atrast sev tuvāko nākotnes studiju programmu!

 

Dalīties