Šo piektdien, 28. jūlijā pa Latvijas Universitātes (LU) Raiņa bulvāra 19. ēkas centrālajām kāpnēm ar bakalaura vai maģistra diplomiem rokās, tālāk dzīvē dosies 172 jaunie sociālo zinātņu speciālisti. Noslēgsies viens būtisks studiju posms, kura laikā apgūtas zināšanas, prasmes un kompetences, lai spētu labi orientēties izvēlētajā studiju nozarē un droši dotos pretī jauniem izaicinājumiem.

Jau ierasti lielākais beidzēju pulks tiks pie sociālo zinātņu bakalauru grāda. Kā pirmie, plkst. 10.00 bakalaura diplomus saņems 60 komunikācijas zinātnes absolventi, no kuriem 12 apbalvoti ar rektora atzinības rakstu par teicami izstrādātiem noslēguma darbiem. Plkst. 13.00 diplomus par iegūto bakalaura grādu saņems  jaunie informācijas pārvaldības speciālisti, politologi un sociologi. Par veiksmīgu zinātnisko darbu rektora atzinības raksti tiks 13 absolventiem. Īpaši izceļama šajā beidzēju pulkā ir Informācijas pārvaldība programmas studente Undīne Krievāne, kas kopā ar bakalaura grādu saņems arī diplomu „ar izcilību”.

Pēcpusdienā plkst. 16.00 LU rektors prof. Indriķis Muižnieks un SZF dekāns prof. Jānis Ikstens pasniegs diplomus jaunajiem maģistriem. Šajā gadā diplomus  un maģistra grādu iegūs 42 absolventi, kuru vidū ir bibliotēkzinātnes un informācijas specialisti, politologi, diplomāti, sociologi un komunikācijas zinātnes maģistri. Vienpadsmit beidzēji līdz ar rektora rokas spiedienu saņems arī viņa parakstītus atzinības rakstus par veiksmīgi zinātnisko darbu. Maģistra grāds un diploms „ar izcilību” tiks trīs lieliskām SZF absolventēm: Jolantai Tomsonei programmā „Bibliotēkzinātne un informācija”, Leldei Avotiņai  un  Agnesei Zīlei-Veisbergai socioloģijā.

Sveicam visus absolventus un aicinām neapstāties pie sasniegtā, bet turpināt apgūt zināšanas nākamā studiju līmenī!

Dalīties