18. oktobrī jau 13. reizi Latvijas Universitātē norisināsies Karjeras iespēju diena, kas pulcēs aptuveni 50 dažādus uzņēmumus. Izstādi aicināti apmeklēt studenti un citi interesenti, kas ir jaunu kontaktu, darba un prakses meklējumos.

Karjeras iespēju diena ir ikgadēja uzņēmumu izstāde, kurā studentiem un interesentiem uzņēmumi piedāvā darba, prakses, sadarbības iespējas, dažādas aktivitātes un lekcijas. Izstāde sniedz iespēju personīgi uzrunāt interesējošos uzņēmumus, iepazīties ar to pārstāvjiem, iztaujājot par karjeras un prakses iespējām, uzņēmuma kultūru, nepieciešamajām kompetencēm, prasmēm un amatu specifiku.

Karjeras iespēju diena notiks 18. oktobrī LU galvenajā ēkā un Akadēmiskā centra Zinātņu mājā plkst. 10.00–16.00.

Interesenti ir laipni aicināti apmeklēt divas uzņēmumu piedāvātās lekcijas LU galvenajā ēkā:

  • plkst. 10.30 “21 Jobs of the Future”, Aleksandrs Radcenko, COGNIZANT (lekcija notiks angļu valodā)
  • plkst. 11.00 “Vērtīgi ieteikumi kandidātiem atlases procesā”, Sandra Vilsone, BDO

Izstādē piedalīsies tādi uzņēmumi kā: Accenture, APRANGA group, Circle K Business Centre, Cognizant, DECTA, Deloitte, DNB, Evolution Latvia, KPMG Baltics, Latvijas Pasts, Nacionālo bruņoto spēku Rekrutēšanas un atlases centrs, Rimi Latvia, Southwestern Advantage, Starptautiskā lidosta “Rīga”, Airbaltic, Tieto Latvia, Atea Global Services, Baltijas-Amerikas Brīvības fonds, BENU Aptieka Latvija, Latvijas Sarkanais Krusts, MSC Shared Service Center Riga, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Puumedi Group, Rīgas satiksme un vēl daudzi citi uzņēmumi.

Uzzināt par izstādes aktualitātēm var:

Karjeras iespēju dienu organizē LU Karjeras centrs un tas ir bezmaksas pasākums.

Dalīties