18. martā plkst. 16.00 aicinām uz sarunu esošos bakalaurus, lai stāstītu par iespējām studēt nākamajā līmenī un kļūt par maģistru.

Tikšanās mērķis ir sniegt atbildi uz jautājumu, kādēļ vispār vērts turpināt studijas? Ar ko maģistra studijas atšķiras no bakalaura līmeņa izglītības? Esam aicinājuši studiju programmu direktorus ieskicēt galvenos studiju virzienus un to sniegto pievienoto vērtību. Programmu direktoru stāstīto papildinās arī pēdējo gadu absolventu viedoklis. Viņi izstāstīs, kas bijis vērtīgākais maģistra studijās un cik noderīgas karjeras veidošanā bijušas iegūtās zināšanas.

Protams, sniegsim arī atbildes uz virkni praktisku jautājumu – kā iestāties, kad to darīt un kā tiks vērtēti pretendenti? Cik liels ir pieejamo budžeta vietu skaits un kur darba tirgū būs pielietojamas jauniegūtās zināšanas?

Atnāciet un klātienē noskaidrojiet visus interesējošos jautājumus! 

Savukārt, 26. martā plkst.11.00 gaidīsim visus, kas vēlas uzsākt studentu dzīvi, lai iepazīstinātu ar bakalauru studiju piedāvājumu. Bez gariem programmu aprakstiem, nākamajiem bakalauriem stāstīsim, ko realitātē nozīmē studēt un kāda ir dzīve SZF. Kādas rakstura īpašības un intereses jūs var padarīt par lielisku sociālo zinātņu jomas studentu. Ieskicēsim, kur šīs zināšanas būs pielietojamas nākotnē, kādas durvis tās paver un darba iespējas piedāvā. Kā arī dosim virkni praktisku padomu, pastāstot cik šogad ir plānotas budžeta vietas dažādajās programmās un kā veiksmīgāk pārvarēt iestājprocesa zemūdens akmeņus.

Par sociālo zinātņu ietekmi un nozīmi sabiedrības dzīvē stāstīs fakultātes dekāns profesors Jānis Ikstens. Plašās un dažādās iespējas, ko piedāvā komunikāciju zinātņu studiju programmas ieskicēs tās direktore docente Zane Radzobe, bet kā orientēties milzīgajā informācijas apjomā, to sistematizēt un pasniegt stāstīs SZF asociētā profesore Baiba Holma. Par politoloģijas studijām un darba iespējām runās programmas direktors asociētais profesors Toms Rostoks, par socioloģijas studijām un to nozīmi sabiedrībā uzzināsiet no programmas direktores profesores Aijas Zobenas, Pēc ilgāka pārtraukuma SZF Rīgā uzņems sociālā darba profesionālās bakalauru programmas studentus, par šīm studiju iespējām stāstīs programmas direktore Līga Rasnača.

Stāstījumu daļai sekos praktiskie uzdevumi. Topošajiem studentiem būs iespēja orientēties informācijas labirintos, noskaidrot, kā notiek sabiedrības viedokļa izzināšana un kāpēc tas ir svarīgi, gūt ieskatu politologu ikdienā un iepazīt multimediju studiju un SZF studentu raidījumu KIVI.

Izmantojiet iespēju atnākt un atrast sev tuvāko nākotnes studiju programmu, kā arī uzdot savus jautājums pašreizējiem studentiem.

Dalīties