Vai vajag sapņot lielus sapņus? Kā pārvarēt grūtības un sasniegt savus mērķus? Kā uzvesties sociālajos tīklos un izmantot tos pasaules iekustināšanai? Vidusskolu absolventi aicināti pieteikties Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) organizētājai Jauno profesionāļu skolai, kurā ar šīm un citām tēmām iepazīstinās spilgtas Latvijas personības un nozares profesionāļi.

Sākot no 30. janvāra, sešas sestdienas ar tiešsaistes platformas Zoom palīdzību vidusskolēniem bez maksas būs iespējams iepazīties un iegūt dziļāku izpratni par politoloģiju, socioloģiju un komunikācijas zinātni, informācijas pārvaldību un sociālo darbu, darbojoties kādā no jauno profesionāļu skolām:

Jauniešiem būs iespēja iepazīties ar katras nozares pamattēmām un aktualitātēm, attīstīt savas komunikācijas un līderības prasmes, iegūt jaunus kontaktus un iedvesmoties no sabiedrībā pazīstamu personību pieredzes. Ieskats dažos tematos:

  • “Kāpēc sapņot lielus sapņus?” – par savas dzīves mācībām, to, kas palīdz pārvarēt grūtības, kā būt motivētam darīt lietas un sasniegt savus mērķus, stāstīs Oskara balvai izvirzītās latviešu spēlfilmas “Dvēseļu putenis” režisors Dzintars Dreibergs.
  • Kā runāt, lai sadzirdētu?” – ar veiksmīgas publiskas uzstāšanās knifiem iepazīstinās aktrise un Latvijā vadošā runas pedagoģe Zane Daudziņa.
  • Kāpēc labdarības maratons Dod pieci ir veiksmes stāsts?” atklās tā idejas tēvs, radio ētera personība un TV raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.
  • “Vai Tu gribētu būt draugos ar sevi sociālajos medijos?” jeb kā komunicēt digitālajā vidē, lai tas palīdzētu, nevis izbeigtu nākotnes karjeru – stāstīs sabiedrisko attiecību aģentūras A.W.Olsen & Partner partnere, Latvijas Universitātes docente Olga Kazaka.

Dalībnieki, kuri sekmīgi nokārtos Jauno profesionāļu skolas noslēguma pārbaudījumu, saņems diplomus un iegūs īpašas priekšrocības studiju uzsākšanai LU SZF īstenotajā atbilstīgā bakalaura studiju programmā – līdz pat 100 papildu punktiem, palielinot iespējas studēt par valsts budžeta līdzekļiem.

Pieteikšanās Jauno profesionāļu skolai līdz 29. janvārim: ŠEIT

Dalīties