2022. gada martā attālinātā formā norisinājās starptautisks radošo projektu konkurss bakalaura un maģistra studiju studentiem. Projektā "PR Arena", kuru organizēja Bukarestes universitāte (Rumānija), piedalījās studenti no Latvijas, Rumānijas, Meksikas, Itālijas un Grieķijas. LU SZF studentu komandas ieguva trešo un piekto vietu.

Divas Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu grupas no dažādiem studiju moduļiem (Korporatīvā komunikācija, Reklāma, Multimediju producēšana) piedalījās intensīvā ideju ģenerēšanā un noslēgumā arī savu ideju prezentēšanā starptautiskai žūrijai.

Konkurss kopumā ilga 4 dienas. Pirmajā dienā grupas tika iepazīstinātas ar brīfu, kuru doto dienu laikā ir jāatrisina un jāpiedāvā savas idejas, kā to īstenot. Šogad uzdevums bija radīt sociālu kampaņu, lai informētu un brīdinātu konkrētas mērķgrupas par cilvēktirdzniecības riskiem. Abas LU SZF komandas - Kristiāna Deksne, Kate Luīze Kaša un Paula Justīne Bambāne, un Paula Muizinika, Anna Matule un Ilze Puga - nāca klajā ar interesantām un oriģinālām idejām.

“Mēs kā multimediju producēšanas studentes, piesakoties PR konkursam metāmies īstā avantūrā, nelolojot ekspektācijas, taču ļaujoties notiekošajam. Projekta norises laikā guvām jaunu pieredzi, zināšanas un pārliecību par savām spējām. Protams, ir liels gandarījums, ka mūsu pāris dienu laikā radīto PR kampaņu novērtēja arī jomas speciālisti. Noteikti ikvienam interesentam iesakām piedalīties nākamgad, pat tad, ja vēl nav pārliecināti par zināšanām, bet ir apņēmības pilni.” stāsta studentes no Multimediju moduļa.

Savukārt, Reklāmas un korporatīvās komunikācijas studentes bija pārliecinātas, kā pielietot iegūtās zināšanas akadēmiskajā vidē un atzina: “Dalība konkursā ir lieliska iespēja ielūkoties citu studentu domāšanas virzienos un aplūkot pieejas radošo konceptu veidošanā, tādējādi veicinot personisko izaugsmi.” 

Dalīties