Ceturtdien, 16. jūnijā, plkst. 16.00 attālināti platformā "Zoom" norisināsies forums ar LU SZF Komunikācijas zinātnes programmas mācībspēku un uzņēmēju piedalīšanos par profesionālajām zināšanām, prasmēm un kompetencēm, kas nepieciešamas jaunajiem speciālistiem tirgū ienākšanas brīdī.

Foruma mērķis ir iepazīties ar darba devēju vērtējumu, uzklausīt idejas un stiprināt sadarbības saites ar mediju, korporatīvās komunikācijas un informāciju nozares darba devējiem un studiju virzienu “Informācijas un komunikācijas zinātnes”.

Saruna norisināsies ar dažādiem uzņēmējiem, kuriem ir bijusi saistība vai nu ar jaunajiem speciālistiem savā profesionālajā vidē ikdienā, vai arī prakses vadīšanā. Liela daļa no uzrunātajiem uzņēmējiem un nozares profesionāļiem ir sniegusi vieslekcijas un cita veida atbalstu LU SZF studiju procesā. Līdz ar to, lai uzklausītu vērojumus un viedokli par nepieciešamajiem jauninājumiem un papildinājumiem studiju procesā, tiks organizēta pirmais forums, kas varētu dot impulsu ciešākai un regulārai sadarbībai nākotnē.

Dalīties