Vakanču portālā Prakse.lv publicētajā "Studiju TOP" Latvijas Darba devēju konfederācija atzinīgi novērtējusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas zinātnes bakalaura studiju programmu, izceļot to starp TOP 10 labākajām programmām.

Tas ir labākais radītājs Latvijā grupā  "Informācijas un komunikācijas zinātnes studiju virziens", un arī labākais rādītājs LU Sociālo un humanitāro zinātņu studiju programmu grupā (https://www.prakse.lv/top).

Studiju programma sagatavo speciālistus ar zināšanām un prasmēm komunikācijas un mediju analīzē. Studiju laikā studenti iemācās izprast komunikācijas procesus, kritiski tos novērtēt, analizēt un būtiskākais – arī veidot un ietekmēt. Komunikācijas studiju programmā ir divas apakšprogrammas: Biznesa komunikācija un Mediju studijas. Sākot ar 3. (klātienes studentiem) vai 4. (neklātienes studentiem) semestri studentiem ir iespēja specializēties vienā no tām.


Latvijas Universitātē ir vienīgā klasiskā universitāte Latvijā, kas 13 fakultātēs piedāvā iegūt augstāko akadēmisko un profesionālo izglītību 47 pamatstudiju programmās dabaszinātnes, matemātikas un informācijas tehnoloģijas, humanitārās, izglītības, sociālās un veselības zinātnes nozarē. Latvijas Universitāte nodrošina kvalitatīvu izglītību un sadarbībā ar uzņēmējiem arī plašas prakses iespējas, līdz ar to pēc Universitātes absolvēšanas absolvents būs konkurētspējīgs gan Latvijas, gan ārvalstu darba tirgū.

Informāciju par pieteikšanos studijām Latvijas Universitātē, studiju programmām, uzņemšanas prasībām, budžeta un maksas vietu skaitu, studiju kredītiem u.c. tu atradīsi LU portāla sadaļā "Gribu studēt" http://www.lu.lv/gribustudet/

Dalīties