Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators jau otro gadu organizē vasaras programmu “StartSmart” vidusskolēniem un topošajiem studentiem, sniedzot vērtīgu pamatu savas idejas realizēšanā un attīstīšanā. Programma sākas tieši pirms mācību gada sākuma – no 22. augusta līdz 30. augustam.

“Programma būs labs veids, kā iegūt jaunas zināšanas savas biznesa idejas attīstīšanā, iepazīt jaunus domubiedrus, kā arī jau sākt izzināt universitātes dzīvi,” stāsta LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece. 

Programmā varēs gan nākt strādāt ar savu ideju, gan izveidot pavisam jaunu ideju un iemācīties pirmos soļus tās realizēšanā. Aicināti pievienoties gan 10.-12. klašu skolēni, gan jebkuras augstskolas topošie studenti.

“StartSmart” ir 9 dienu programma, kuras laikā ikvienu sagaida dažādas nodarbības ar zinošiem nozaru pārstāvjiem un uzņēmējiem, savstarpējas tikšanās gan ar saviem komandas biedriem, gan ar citām komandām, kā arī programmas noslēgumā iespēja prezentēt savas idejas komisijai un iegūt atgriezenisko saiti par padarīto.

Programmas sākumā tiks veidotas komandas, ar kurām kopā darboties visas 9 dienas. Šo dienu laikā piedāvāsim iespēju apgūt biznesa modeļu kanvu, definēt savu mērķa klientu un izveidot klienta profilu, sākt testēt savu ideju, kā arī apgūt iemaņas prezentēšanā un tikties ar kādu no jaunuzņēmuma dibinātājiem, no kura iedvesmoties tālākajam darbam.

Ar dalībniekiem ciešā sadarbībā strādās LU studentu Biznesa inkubatora komanda, kuri atbalstīs un palīdzēs jaunajiem studentiem tikt uz priekšu.

Jau šobrīd ikvienam skolēnam un topošajam studentam ir iespēja iesaistīties LU studentu Biznesa inkubatora jaunajā vasaras biznesa programmā “StartSmart”. Uzņemšana sākas no 18. jūlija, aizpildot reģistrācijas formu ŠEIT.

Programma StartSmart tiek īstenota, pateicoties mecenātu atbalstam.

LU studentu Biznesa inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. Mecenātu ziedojumus administrē LU fonds.

Dalīties