Latvijas Universitāte aicina LU studentus pieteikties pasākumam “Studenta kurpēs” un vienu dienu no 24. oktobra līdz 4. novembrim aizvadīt kopā ar skolēnu, iepazīstinot ar studijām LU, infrastruktūru un studiju dzīvi.

“Studenta kurpēs” sniedz iespēju studentam pavadīt laiku ar skolēnu un kopā doties uz studijām, gūt pieredzi, jaunus kontaktus un draugus, protams, apziņu, ka esi kādu motivējis studijām, un, iespējams, tieši Tavu ieteikumu vadīts skolēns izvēlēsies turpmākās studijas aizvadīt tieši šeit, Latvijas Universitātē.

Savukārt vidusskolēnam šajā dienā ir lieliska iespēja iejusties studenta lomā, piedalīties studiju procesā – lekcijās, semināros, iepazīt mācībspēkus, fakultāti un uzzināt, kādas prasmes nepieciešamas, studējot attiecīgajā studiju programmā, kā arī uzzināt, kādas iespējas izpausties radoši ir ārpus studijām.

Piesakoties pasākumam, skolēns kopā ar studentu izlems piemērotāko pasākuma dienu, kad kopā apmeklēt Universitāti un iekāpt studenta kurpēs.

  • Studentu pieteikšanās norisināsies jau no 19. septembra šeit.
  • Skolēnu pieteikšanās – no 10. oktobra šeit.

Pēc anketas aizpildīšanas katram skolēnam tiks piemeklēts atbilstošākais students, balstoties uz izvēlēto fakultāti un studiju programmu.

Skolēn, ja Tevi māc šaubas, kuru fakultāti un studiju programmu izvēlēties, aizpildi mūsu karjeras testu!

Kā arī, ja vēlies uzzināt pirmais par citiem skolēnu pasākumiem, kas norisināsies Latvijas Universitātē, piesakies LU jaunumiem.

Dalīties