Otrdien, 11. oktobrī, LU SZF maģistra studenti piedalīties Džordžtaunas Universitātes profesora H. Mulika diskusijā par sociālo tīklu lomu valdības un uzņēmumu darbībā, kā arī dezinformāciju internetā.

Dr. Muliks vadīs diskusiju un dalīsies pieredzē ar labākās prakses piemēriem un veiksmes stāstiem, kā izmantot sociālos tīklus valdības līmeņa un uzņēmumu komunikācijā, sākot no tā, kā radīt ziņojumu un kā to pielāgot dažādiem kanāliem un formām, beidzot ar to, kā palielināt ziņojuma efektivitāti un uzlabot tā noraidīšanu līdz mērķauditorijai. Diskusijas otrā galvenā tēma ir cīņa pret dezinformāciju un viltus ziņām, kā arī to ietekmi uz valdībām, politiskām grupām, uzņēmumiem, u.tml.

Dr. Muliks docē starptautisko attiecību un nacionālās drošības kursus Džordžtaunas Universitātē. Viņa publikācijas par starptautisko drošību ir publicētas New York Times, Foreign Affairs, Washington Post, Newsweek, Washington Quarterly, American Interest, Yale Global, Newsweek, World Politics Review, The Diplomat un citur. Pētnieks kā drošības eksperts ir piedalījies tādu plašsaziņas mediju kanālos kā, piemēram,  CNN, BBC, PBS, MSNBC, NPR, ITN, Al Jazeera u.c.

Dalīties