Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes pārstāvji izcīnījuši pārliecinošu uzvaru LU darbinieku sporta spēlēs, kas aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās semināru un aktīvās atpūtas kompleksā „Ratnieki”. Sacensības pulcēja 11 dažādu Latvijas Universitātes struktūrvienību komandas, kas visas dienas garumā sacentās desmit disciplīnās – futbolā, basketbolā, pludmales volejbolā, stafetē, kā arī tādās savdabīgās un interesantās aktivitātēs kā „Garākais pirksts”, „LU skrūve”, „Gladiatoru cīņas”, „Olas lidojums”, „Ērgļa acs” un zolītes spēle.

 

LU SZF komanda sacensībās aizvadīja lieliski, izcīnot uzvaras vairāk nekā pusē no visām disciplīnām. Uzvaras sacensību galvenajos sporta veidu turnīros (futbols, basketbols un volejbols) tika papildinātas ar panākumiem tādās individuālajās disciplīnās kā „Gladiatoru cīņas” un zolīte. SZF darbiniekiem vēl arī dalīta pirmā vieta komandu stafetē un trešā vieta olas mešanas sacensībās. Uzreiz aiz goda pjedestāla SZF pārstāvji ierindojās vingrinājumos „Garākais pirksts” un „Ērgļa acs”, bet vienīgā nosacītā neveiksme piedzīvota disciplīnā „LU skrūve”, kurā neizdevās iekļūt labāko sešu pulkā. Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes komandu LU darbinieku sporta spēlēs pārstāvēja Agra Bērziņa, Liene Bērziņa, Didzis Bērziņš, Pēteris Nalivaiko, Roberts Vīksne, Indra Zomerovska un Jānis Zomerovskis.

 

Komandas kapteinis Didzis Bērziņš stāsta: „Gatavojoties sporta spēlēm, par mūsu galveno uzdevumu izvirzījām piedalīšanos visās sporta svētku disciplīnās, jo nulle punktu pagājušā gada zolītes turnīrā, neraugoties uz lieliskiem panākumiem komandu spēlēs, mums liedza uzvarēt kopvērtējumā. Pateicoties fakultātes vadības un darbinieku atsaucībai, kā arī komandas dalībnieku nepārejošam azartam, starts izdevās lielisks. Paldies sacensību organizatoriem, jo liels pasākums desmit sporta veidos aizritēja bez aizķeršanās un ļoti jaukā atmosfērā!”

 

 

LU Sociālo zinātņu fakultāte skaidri apzinās čempionu nastas smagumu, tādēļ aicina visus darbiniekus rūpīgi izanalizēt disciplīnu sarakstu un, izvērtējot savas prioritātes, jau laicīgi sākt mērķtiecīgu gatavošanos sev potenciāli veiksmīgos sporta veidos, lai nākamgad piedalītos cīņā par LU darbinieku sporta spēļu čempiona titula nosargāšanu!

 

Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

Dalīties