25. februārī aicinām piedalīties tiešsaistes diskusijā par nevalstisko organizāciju un aktīvo iedzīvotāju interešu grupu ietekmi lēmumu pieņemšanā un likumprojektu izstrādē Saeimā. Vai tiešām uzklausa tikai lielos un pieredzējušos? Kāda ir reālā situācija un vai pastāv priekšnoteikumi, kas palīdz šo ietekmi palielināt? Diskusiju atklās Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes docents Dr.sc.pol. Valts Kalniņš ar lasījumu “Interešu pārstāvība ar ierobežotiem resursiem,” bet asociētais profesors Dr.sc.pol. Visvaldis Valtenbergs pastāstīs par priekšizpētes rezultātiem elektroniskā pilsoniskās interešu pārstāvniecības rīka veidošanā

PROGRAMMA:

Pasākumu un diskusiju moderēs ManaBalss Komunikācijas vadītājs Didzis Meļķis.

13:00-13:20 Pasākuma atklāšana
13:20-13:40 Interešu pārstāvība ar ierobežotiem resursiem. Dr. sc. pol. Valts Kalniņš, LU.
13:40-14:00 Kā veidot elektronisko pilsoniskās interešu pārstāvniecības rīku? Priekšizpētes rezultāti. Dr. sc. pol. Visvaldis Valtenbergs, LU.
14:00-15:00 Diskusija: #SajmaManīNeklausās - vai tiešām un kā to novērst?

Reģistrācija diskusijas dalībniekiem: ŠEIT

Pasākums norisināsies ZOOM platformā un tam būs iespējams sekot līdzi Facebook tiešraidē.

Pasākuma norises saite dalībniekiem tiks sūtīta dienu iepriekš.

***

Diskusija ir daļa no organizācijas ManaBalss pērnā gada rudenī aizsāktā projekta “Automatizētas PSO līdzdalības sistēmas izstrāde” un to finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds.”

Dalīties