Līdz 2024. gada 27. janvārim Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP) aicina sabiedrisko attiecību, komunikācijas jomas studentus un jaunos profesionāļus pieteikt dalību otrajā ''LASAP mentoringa programmā jaunajiem profesionāļiem''.

Mentoringa programmas mērķis ir sniegt praktiskas zināšanas un LASAP biedru atbalstu jaunajiem vai topošajiem komunikācijas nozares un sabiedrisko attiecību jomas profesionāļiem. Mentoringa programma piedāvā iespēju saņemt gan individuālās mentoringa sesijas pie pieredzējušiem profesionāļiem, gan piedalīties darba semināros par aktuālajām nozares tēmām.

Dalīties zināšanās un pieredzē ir pieteikušies 16 LASAP biedri – nozares profesionāļi, arī Inga Latkovska, LEAD. Korporatīvā komunikācija, stratēģiskā konsultante un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes lektore. 

Mentoringa programma paredz divus posmus. Pirmajā – no februāra līdz jūnijam mentoriem un mentorējamajiem notiks regulāras tikšanās vienam ar otru un kopīga dalība darba semināros par nozares aktulajāmtādām tēmām, kā, piemēram,  integrētā mārketinga komunikācija, zīmolvadība, sociālo mediju komunikācija, digitālās stratēģija veidošana, iekšējā komunikācija, kļūdas komunikācijā utml.. Otrajā posmā līdz gada beigām Mentoringa programmas dalībnieki varēs piedalīties citos iekšējos LASAP apmācības pasākumos gan tiešsaistē, gan klātienē.  

Reģistrējoties, tiek aicināts norādīt jomas, kurās ir vēlme pilnveidot zināšanas, kā arī aprakstīt motivāciju dalībai Mentoringa programmā.

Reģistrēšanās saite.

Plašāka informācija par programmu pieejama šeit.

Dalīties