Īsi pirms lieldienām, 27. martā, VPP projekta ''Inovatīva un iekļaujoša pārvaldība sabiedrības iesaistes, uzticības, komunikācijas veicināšanai'' pētnieku darba grupa viesojās Valsts kancelejā. Vizītes mērķis bija iepazīstinās gan Valsts kancelejas, gan Kultūras ministrijas pārstāvjus ar līdzšinējiem projekta rezultātiem un atziņām.

Pētījuma gala secinājumus paredzēts plašākai auditorijai prezentēt šī gada novembrī. Marta beigās projekta darba grupa piedāvāja piecas prezentācijas, sniedzot ieskatu šobrīd paveiktajā. Tā kā viens no sagaidāmajiem projekta rezultātiem ir rekomendācijas politikas veidotājiem, diskusija pēc prezentācijām ļāva gūt priekšstatu par to, kā attīstīt un papildināt pētnieku iestrādnes.
 

Darba kārtībā bija šādas prezentācijas:

“Inovatīva un iekļaujoša pārvaldība sabiedrības iesaistes, uzticības, komunikācijas veicināšanā” projekta uzdevumi, līdz šim paveiktais, galvenās atziņas. Asoc.prof. Visvaldis Valtenbergs.

Vai populisti palika mājās? 2022. gada Saeimas pēcvēlēšanu aptaujas rezultāti. Prof. Jānis Ikstens

Ieskats sabiedrības uzticēšanās problemātikā un sakarības ar demokrātijas vērtējumu. Dr. Jurijs Ņikišins

Drošībošanas elementu izpausmes Latvijas valdības komunikācijā. Mārtiņš Pričins, Anastasija Tetarenko-Supe

Stratēģiskās komunikācijas teorētiskās pieejas un prakse Latvijā. Inga Latkovska, dr. Klinta Ločmele, Velta Skolmeistere
 

Latvijas Universitātes pētnieku veikto pētījumu finansē Valsts pētījumu programmas projekts “Inovatīva un iekļaujoša pārvaldība sabiedrības iesaistes, uzticības, komunikācijas veicināšanai” (projekta reģ.nr. VPP-LETONIKA-2021/3-0004).

Dalīties